Návštěva kamarádů

06.08.2014 14:00

Naši kamarádi přijali do své rodiny nového člena - fenečku kavalírka - Bellinku. Tu jsme museli vidět. Dohodnuli jsme návštěvu na srpen. Na výlet jsem nakonec jela pouze s dcerou a Alexem. Ten byl z fenečky nadšený. Chtěl si s ní hrát, honit se a olizivat. Bohužel mu v tom bránila další fenečka Bessinka. Ta si svou kamarádku před Alexem bránila a chránila. Alex  zjistil, že ona je šéf a poznal své aktuální místo ve smečce. Pokud byl pouze s Bellinkou, tak byl šťastný. Na zahradě měli k dispozici dětský bazének s vodou. To se mu líbilo. Voda je kamarád. Při procházce jsme zkusili projít potokem. To bylo radosti. Ani nechtěl ven. 

V neděli jsme přijeli k chovatelce, od které máme Alexe. Vzali jsem sebou kamarády s Bellinkou a dorazila také majitelka Alexova bratra se svým synkem. Psíci se přivítali, očuchali a už to byla jedna velká smečka řádící na zahradě. Velké setkání kavalírků a jedné border kolie. My jsme mohli porovnat Alexe s Damiškem, v čem jsou podobní a v čem rozdílní.

V pondělí jsme se prošli na zámek a v úterý jsme udělali procházku do lesa. A zbytek času odpočívali a povídali si. Alex byl ve společnosti maminky a Haničky moc spokojený. Děvčata na něho byla hodná a on se k nim choval také hezky. Tak takto si představuji dovolenou. Odpočinek, procházky a klidné prostředí pro pejsky.


A ve středu návrat domů.